MooiZo een compleet concept voor uw gehele lichaam.

Of het nu gaat het om een heerlijke kruidenstempelmassage, een schoonheidsbehandeling, voetverwennerij, maar ook de medische kant van uw voeten. Dan kunt u bij MooiZo Beauty terecht.

Even voorstellen:
Laura van Eijkeren eigenaar van MooizoBeauty . Al 6 jaar heb ik mijn bedrijf als Pedicure en sinds kort is daar de schoonheid ook bijgekomen.

Zelf ben ik Medisch pedicure , Arkada Specialist maar ook kunt u bij mij terecht voor een heerlijke massage of een gezichtsbehandeling.

Ik volg regelmatig bijscholingen zodat ik up to date ben van alle nieuwe technieken en methodes. Ik werk samen met huisartsen en dermatologen om een zo goed mogelijk beeld en resultaat te krijgen van de juiste behandeling van uw voeten of lichaam.

Sinds kort werk ik samen met mijn collega Silvana Wijs- van Eijkeren, zo kunnen we u altijd behandelen en zijn er geen wachttijden meer.

Even voorstellen
Silvan Wijs- van Eijkeren werkt partime bij mij en heeft de opleiding pedicure , schoonheidsspecialiste en een aantal massage opleidingen met mij gevolgd.

1
Altijd de beste producten
2
Altijd de beste service
3
Altijd u als klant centraal

Wij verwerken passie voor en plezier in ons vak in de behandeling. Wij genieten ervan om u net dat beetje persoonlijke aandacht te geven waardoor u met een lach naar buiten stapt en geniet van de behandeling.

Of het nu voor uw voeten, de handen, schoonheid, een massage is u staat centraal in de behandeling waar u voor kiest.

Wat maakt MooiZo bijzonder?

Ook voor de oudere hebben wij diverse behandelingen aan huis ,zodat ook zij ondanks misschien hun lichamelijke of geestelijke beperking kunnen genieten van een behandeling. Uit ervaring weten wij dat hun wereldje steeds kleiner wordt, dus geven wij ze graag nog dat kleine stukje Mooi.  

Ook voor de man hebben wij speciale behandelingen , van gelaatsverzorging tot massages

 

Relax, Refresh & Renew

 

Voor elke doelgroep hebben we iets. Wij hopen u in onze salon te mogen begroeten, en u zult genieten van onze behandelingen die wij voor u hebben samengesteld.