Bij  MooiZo beauty kunt u terecht voor diverse massages .

Op maat gemaakt naar uw wensen of een specifieke massage bijvoorbeeld cupping of bindweefsel .

Wij werken met de lichaamsverzorging van Theranaka een prachtig Zuid Afrikaans product dat krachtige huidproducten creëert uit natuurlijke ingrediënten met respect voor de natuur. De helende werking van inheemse Afrikaanse planten en de (natuur)wijsheden van Afrikaanse stammen worden op unieke wijze in hoogwaardige huidproducten en -behandelingen vertaald. 

Hieronder een overzicht van ons aanbod.

In deze massage wordt gebruik gemaakt van siliconen cups, die vacuüm op de huid creëren. De massage heeft een kalmerend effect op het zenuwstelsel, werkt zeer stimulerend op de doorbloeding en activeert de collageen en elastine vezels. Dit draagt bij tot vermindering van rimpels, (vocht)wallen en het verstevigen van uw huid.

Lees meer...

Een massage is in de eerste plaats bedoeld om volledig te kunnen ontspannen. Op de achtergrond speelt een rustgevende muziek en wordt er een aroma in de kamer verspreid, zodat u zich makkelijker ontspant.

Lees meer...

Thaise Kruidenstempelmassage, ook wel Thai Herbal Massage genoemd, is een massage met warme kruidenstempels die gevuld zijn met ontspannende, reinigende en activerende kruiden. Door de werking van de kruiden, de warmte en de scrubbende werking van de kruidenstempels wordt je geest ontspannen en lichaam goed gereinigd en doorbloed.

Lees meer...

Huidverbeterende Bindweefselmassage
Bindweefselmassage is een goede manier om de huidconditie te verbeteren. Het is een intensieve behandeling. Sommige mensen ervaren het als pijnlijk en sommige mensen vallen erbij in slaap. Toch is bindweefselmassage een hele populaire behandeling..

Lees meer...

Je voeten hebben behoorlijk wat te verduren. Je legt er dagelijks wel heel wat kilometers mee af. Joggend, slenterend, lopend, huppelend enzovoort. Aan het eind van de dag kunnen ze daardoor behoorlijk moe aanvoelen en ook zijn. Maar, misschien voel je ook daadwerkelijk pijn. Onder je voet of elders in je lichaam: je hoofd, je rug, buik. Misschien kamp je met allerlei emoties. Boosheid, stress, verdriet, angst et cetera. Die zetten zich immers ongemerkt vast in je lichaam. Weet je dat een voetmassage dan kan helpen om de pijn te verlichten en/of je weer prettiger in je vel te voelen?

Lees meer...

Openingstijden

Ma. 08.15-14.00u
17.00-19.00u
Di. 08.15-17.00u
Wo. 13.00-16.00u
18.00-21.00u
Do. / Vr. 08.15-15.00u
Za. 09.00-11.00u

Ontdek onze winkel

Ontdek onze winkel